6 Fordeler med Self Hypnosis Trance State

Det er en god del mennesker som fremdeles har misforståtte forestillinger om selvhypnose. Etter å ha sett Hollywood -filmer, TV -programmer eller til og med scenehypnotisører, tror de at selvhypnose er et salongtriks, magi eller ondt!

Selvhypnosetilstanden er like naturlig for deg som å sove. Faktisk går hver og en av oss, inkludert deg, inn i trans -tilstander hver dag. Når du først våkner om morgenen og rett før du legger deg, er du i en selvhypnose -trance -tilstand. Hvis du ser på TV, leser en bok, dagdrømmer eller blir oppslukt av en oppgave, er du i en tilstand av hypnotisk transe. Å gå inn i transe, eller en tilstand av selvhypnose, er like normalt og naturlig som pusten du puster!

Hvor mange ganger har du utført en oppgave, som er automatisk for deg, men du kunne ikke huske den faktiske mekanikken for å gjøre det? Å ikke huske detaljene fra reisen hjem fra jobb er et klassisk eksempel på dette. Ved slike anledninger er du i en selvpålagt tilstand av transe.

Er du klar over at når du er i en slik transe, er du svært utsatt for forslag gitt deg? Disse forslagene siver dypt inn i underbevisstheten din der de slår rot og blomstrer! Det er derfor du ser så mange tavler og annonser på vanlige veieruter som mange bruker. Folk går inn i hypnotiske tilstander når de kjører og annonsører vet dette. Hvorfor skulle de ellers bruke millioner på annonseringskostnader for å sette reklametavler og andre annonser på steder som bare vises i sekunder om gangen?

Akkurat som annonsører vet hvordan de bruker vitenskapen om transe til å påvirke kjøpsatferd, så bør du også vite hvordan du bruker selvhypnosetilstanden til å påvirke din egen oppførsel. Det er mulig å endre omtrent alle områder av livet ditt ved hjelp av denne svært effektive teknikken.

Her er 6 ting du kan bruke selvhypnose til for å forandre livet ditt i dag!

1. Fjern eller endre atferd. Selvhypnose er et velprøvd verktøy for å eliminere atferd som folk anser som negativ eller upassende. Hvis du har noen atferd du vil stoppe, er nøkkelen å bruke denne transefremkallende teknikken.

2. Fjerne negative oppfatninger. Mange mennesker har svært negative syn på verden som i stor grad påvirker produktiviteten, personlige interaksjoner og ytelsen. Har du noen misforstått, negativ tro på deg selv som påvirker livskvaliteten din? Mange oppfatninger, som “Jeg er ikke god nok” eller “alle menn er juks”, kan skade livskvaliteten din alvorlig. Gjennom selvhypnose kan du enkelt påvirke tankene dine til å eliminere denne troen raskt og permanent.

3. Implanter nye positive livsbekreftende overbevisninger. Du kan enkelt implantere nye oppfatninger i ditt underbevissthet ved å bruke denne tilnærmingen. Hvordan vil du tenke, føle og tro som Bill Gates gjør? Hvordan tror du det vil påvirke livet ditt? Tror du det vil hjelpe deg i næringslivet?

4. Smertelindring. Hypnose brukes ofte i det medisinske etablissementet som en form for smertelindring. Siden hypnose og selvhypnose egentlig er det samme, burde det ikke være noen overraskelse at selvhypnose også er svært effektiv for å redusere smerte.

5. Stressavlastning. Du kan redusere eller eliminere stress med svært liten innsats.

6. Vekttap. Dette er sannsynligvis den mest vanlige bruken av dette verktøyet ettersom den vestlige verden støter på vektproblemer som begynner å bli epidemiske. Hvis du har et vektproblem eller bare ønsker å gå ned noen ekstra kilo, er dette en veldig effektiv måte å gjøre det på.

Med store fremskritt i vår forståelse av hvordan sinnet fungerer, og hvordan det påvirker kroppene våre og verden rundt oss, kan bruk av et så kraftig verktøy gi deg en fordel som du normalt ikke ville hatt. Ferdiglagde selvhypnoseopptak er svært avanserte. I de siste årene som har begynt å bruke de siste fremskrittene til å lage raskere, dypere og mer effektive transstater. Faktisk bruker mange av de aller beste titlene banebrytende teknologier og psykologiske mekanismer for å skape umiddelbare og varige endringer, slik tilfellet er med fobier og frykt.

Litt mer forskning på emnet skulle vise deg hvordan bruken av selvhypnose er nesten ubegrenset. Du kan bli overrasket over de forskjellige måtene det brukes på i dag av vanlige menn og kvinner, høyt betalte bedriftsledere, olympiske idrettsutøvere og politikere! Du kan også bruke den samme kraften til å få tilgang til ditt eget underbevissthet og gjøre endringer du aldri hadde drømt var mulig.

Nå som du har en bedre forståelse av hvordan selvhypnose kan hjelpe deg, hvorfor ikke prøve det? Du vet aldri hvordan livet ditt kan bli bedre!

Leave a Reply