Anorgasmia – Hvordan selvhypnose kan hjelpe anorgasmia

Mange kvinner viker unna å få hjelp for anorgasmi. Imidlertid er det diskret støtte tilgjengelig ved bruk av en hypnose -CD. Du kan lede tankene dine og naturlige kroppslige responsene gjennom underbevisstheten. Denne tilnærmingen er praktisk, og du kan fullføre din selvhypnose på egen hånd.

Definisjon

Anorgasmia angår manglende evne til et individ til å nå orgasme til tross for sjenerøs stimulering. Denne medisinske termen er ofte forbundet med en manns manglende evne til å ejakulere, men kvinner lider også av denne tilstanden. Mange kvinner synes tilstanden er frustrerende og plagsom, noe som gjør behovet for støtte veldig viktig.

Typer av anorgasmia

De grunnleggende symptomene på problemet inkluderer manglende evne til klimaks eller lang utsettelse av orgasme. Imidlertid er disse symptomene forskjellige i visse tilfeller, noe som gjør det nødvendig å organisere dem i kategorier. Det er tre forskjellige typer av denne tilstanden hos kvinner.

Situasjonsanogasmi er den vanligste, og denne kategorien gjelder problemer med å nå orgasme under spesifikke møter. Noen kvinner er tilbøyelige til å oppleve dette problemet når de er i seksuell aktivitet, men ikke i andre.

Kvinner som faller inn i den sekundære kategorien hadde orgasmer tidligere, men er ikke lenger i stand til å klimaks nå. Kvinner som har den primære typen av denne tilstanden har aldri opplevd en orgasme i det hele tatt.

Fysiske årsaker

Før du søker hjelp for anorgasmia, er det viktig å vurdere de fysiske årsakene til tilstanden. Du kan oppleve dette problemet på grunn av sykdom, medisiner eller fysiske endringer i kroppen din. Du kan få støtte ved hjelp av en hypnose -CD, og ​​legen din kan også ha noen råd.

Medisinske tilstander som multippel sklerose og diabetes kan være årsaker til problemet. I noen tilfeller har kvinner problemer med å klimaksere etter gynekologisk kirurgi.

Antidepressiva, blodtrykksmedisiner og reseptfrie antihistaminer kan være problematiske. SSRI (selektive serotoninopptakshemmere er svært forstyrrende hos både menn og kvinner. Ulovlige legemidler og overdreven alkohol kan også forstyrre.

Denne tilstanden kan være en del av aldringsprosessen. Hormonene dine endres, og det samme gjør sirkulasjons- og nevrologiske systemene dine. Du kan ha problemer fordi de naturlige hormonene ikke frigjøres og riktig blodstrøm er problematisk.

Psykologiske årsaker

Du kan finne hjelp for anorgasmia fordi den har psykologiske faktorer som kan adresseres. Angst, depresjon, stress, forlegenhet og skyldfølelse er sterke krefter i sinnet som kan ha en negativ effekt på kroppen. En orgasme er en frigjøring. Når du er engstelig eller stresset, klarer du ikke å slippe.

Noen kvinner har problemer fordi det er underliggende forholdsproblemer. Når en kvinne ikke føler seg forbundet med sin partner, kan hun ha problemer med å slippe. Det kan være uløste kamper eller utroskap å kjempe med, eller problemet kan være dårlig kommunikasjon.

Hjelp for anorgasmia

Hypnose er effektiv i behandlingen av denne tilstanden fordi den lar deg slappe av og slippe ut. Tankemønstrene og underbevisstheten din kan avbryte din evne til å føle glede, og de kan trenes til å gjøre det motsatte. En selvhypnose-CD er en praktisk metode for å hjelpe deg med å finne hjelp for anorgasmi som er diskret og effektiv.

Leave a Reply