Faner og Autism Education

Over hele verden er det en stor utfordring å lære barn med autismespekterforstyrrelse. I nyere tid har nettbrett og smarttelefoner erstattet de forskjellige typene vanlige læremidler som ble brukt for å gi utdannelse til autistiske barn. Disse inkluderte dyre kommunikasjonsenheter, håndlagde visuelle hjelpemidler og til og med TVer.

Faner er mye rimeligere og er alternative undervisningsinnretninger, sammenlignet med de utvidede kommunikasjonsenhetene som noen av de ikke -verbale autistiske barna brukte til kommunikasjon. Disse enhetene vil ofte koste alt mellom $ 6000 og $ 7500. Men med et nettbrett, som bare er tilgjengelig for noen få hundre dollar, kan autistiske barn som ikke snakker bruke appene for taleutgang.

Terapeuter og lærere trenger ikke lenger slog ut gjennom den stereotype oppgaven med å utvikle visuelle verktøy. En vanlig teknikk når du jobber med ikke -verbale autistiske barn, var å lage cue -kort. Men det var en slitsom oppgave. Det innebar å ta bilder, redigere dem på datamaskiner, skrive dem ut, legge til borrelås og sette dem på tavler. Alle disse har blitt eliminert med ankomsten av autismepedagogiske apper som “Make Sentences” og “Just Match” som nå blir mer og mer oppdaget i både klasserom og hjem.

Lærere og rådgivere som er involvert i utdanning av autisme, sier at “Lag setninger” og “Bare match” -appene er en velsignelse for dem. Disse to autismeappene har endret måten autistiske barn blir undervist på i disse dager. De får raskt tilgang til det de vil.

Apper for utdanning av autisme gir autistiske barn mer kontroll som de noen gang har hatt med TV. Disse barna kan holde en fane i hendene og lære gjennom en mer intim opplevelse med et spill eller en historie. Både autisme -appene “Make Sentences” og “Just Match” er interaktive og oppdateres jevnlig. Læring gjennom å gjøre er ideen her. Å gjøre repeterende ting er vanlig blant barn med autisme, og appene tar seg av det. Et barn kan gjøre segmentene i disse appene om så mange ganger han/hun vil.

Lærere som jobber med autistiske barn som har kommunikasjonsvansker, har lagt merke til at slike barn er mer åpne for teknologi. Fanene blir nesten deres ledsager. Noen av disse appene har også prediktiv tekstinnskriving. De tillater forberedelse av individualiserte leksjoner. Dette er spesielt gunstig for barn med spesielle behov fordi alle ikke er like.

Autisme -apper som “Make Sentences” og “Just Match” har vært et stort fremskritt innen spesialundervisning. Flere slike apper er planlagt å komme ut i fremtiden.

Leave a Reply