Feminisering Selvhypnose – Den raske forbindelsen til din feminine side

Feminisering Hypnose har blitt en av de mest populære veiene der menn som ønsker å bli mer feminine kan oppnå drømmene sine.

Mens feminisering ofte oppfattes som et drastisk skritt som involverer enten kirurgi eller inntak av kosttilskudd, er feminiseringshypnose mye mildere, men kan ha forbløffende effekter.

Mens hormonell, urte- eller kirurgisk feminisering har sine egne fordeler, med feminiseringshypnose kan du gå dypere enn noe kirurgisk instrument og trenge inn i områder av psyken din som ingen hormonell eller annet supplement kan gå.

Hva er hypnose? Jeg kan best beskrive det som en endret sinnstilstand. Likevel er det ikke alt sammen nøyaktig, for med dagens fremskritt innen feminiseringshypnoseforskning kan du faktisk gjøre opp for deg selv en ny, feminisert sinnstilstand.

Jeg tror at feminiseringshypnose gir liv til det gamle ordtaket: “Hvis du kan tenke det, kan du være det.” Med hypnose kan du oppnå imponerende resultater som å få en mer feminin tur, snakke med en mer feminin stemme, holde deg inne. en mer feminin holdning og jevn, og jeg ble overrasket da jeg først hørte dette, indusere visse feminine fysiske endringer i deg selv. Det som er viktigere er at du faktisk kan lære å tenke, handle og føle deg som en kvinne og til og med få resten av verden til å oppfatte deg som en.

Feminiseringshypnose kan gjøres av en hypnoterapeut eller kan administreres selv ved hjelp av NLP-hjelpere, for eksempel visse lydhypnoseopptak. Du kan gjennomgå denne prosessen i privatlivet til ditt eget hjem. Resultatene kan være midlertidige eller permanente som du måtte ønske, og du kan til og med kontrollere nivået av feminisering du vil oppleve.

Selvfeminiseringshypnose er ikke vanskelig å gjøre hvis du har de rette lydhjelperne. Jeg vil anbefale det til alle som ønsker å føle seg mer tilpasset sine kvinnelige sider.

Leave a Reply