Gutt med autisme går på scenen, bringer dommere til føttene med Michael Jackson Classic

TV -talentprogrammer er ment å få frem talentene som er skjult i deler av landet eller rundt om i verden. Talentene blir brakt foran menneskene, slik at menneskene med utrolige talenter kan bli verdsatt og lagt merke til for hvem de er. Britain’s Got Talent bringer en gutt fra Storbritannia ut i rampelyset som lider av autisme, og det er prisverdig på scenen som kan gjøre deg målløs. Autisme har ingen kur i dag, og barna som lider av autisme har vanskelig for å koble til og sosialisere med mennesker. Men denne 10-åringen, Calum Courtney fra Essex, Storbritannia kan bevise at du kan skape underverker med talentet ditt.

1. Calums melodiøse opptreden

Når et barn med autisme går på forsiden av så mange mennesker, oppstår det grunnleggende spørsmålet at han kan være nervøs. Sosial frykt er det mest fremtredende symptomet på autisme for barna. Etter at Calum kom inn spurte dommerne ham om han var nervøs for tanken på å opptre foran mengden. Calum svarte på spørsmålet med et nei nei uten å tenke rolig og med sin søte stemme. Dommerne var bekymret og ble knapt overbevist av svaret fra gutten. Ved å vise sine sanne talenter til verden med sin melodiøse sang, fjernet han alles tvil. Dommerne ble så rørt av forestillingen at de måtte stå på beina for å sette pris på Calums talent.

2. Kommentarer fra dommerne

Etter slutten av sangen ble dommerne rørt med gutten over at han fikk en stående applaus fra dem og publikum var fornøyd og applauderte for Calums sangtalent. Dommer Simon Cowell endte opp med å si få bemerkelsesverdige ord for gutten og til og med gi ham to tommelen opp. Dommer David Williams sa at Calum burde være stolt av seg selv med den helt strålende forestillingen han ga og for å ha valgt en så stor sang. Da han hørte takknemlighet fra dommerne, kunne Calum ikke kontrollere tårene, og lillebroren gikk på scenen for å gi ham en klem. Amanda Holden sa at den vakre reaksjonen hun så på scenen var den største, spesielt når de er ti år gamle.

3. Calums kjærlighet til musikk

Calums mor sier at autisme er som en velsignelse for musikken hans. Han kan sikkert ha problemer med sosialt samvær, men når det gjelder musikk, vet han veldig godt hvordan han skal få kontakt med mennesker. Calums beslutning om å delta i Britain’s Got Talent var åpenbart basert på hans kjærlighet til musikk. Calum har allerede opptrådt offentlig i en lokal ASDA -butikk. Opptakene ble virale på YouTube, noe som fikk ham 2 millioner visninger. Med sin vakre stemme har Calum også vært i avisene i Storbritannia. Calums mor sier at Calum elsker å høre lyden av musikk, og han har aldri vært redd for å synge foran folk.

Leave a Reply