Hvordan bruke selvhypnose for å bli en bedre person

Har du noen gang tenkt på å bruke selvhypnoseteknikker for å slappe av, eller føle deg bedre, eller generelt for å bli et bedre menneske? Tusenvis av mennesker hvert år tar sikte på å lære selvhypnose, men de fleste drar ikke nytte av dens sanne kraft!

Hvordan selvhypnose kan hjelpe deg til å bli en bedre person

Å jobbe direkte med ditt ubevisste sinn er billetten til ekte kraft i livet ditt. Her er noen av problemene du kan bruke selvhypnose for å forbedre livet ditt:

  1. Selvhypnose for vekttap
  2. Redusere stress
  3. Øk selvtilliten din
  4. Øk bedriftens suksess
  5. Åpne opp kreativiteten din
  6. Sov bedre

Nå, for å forbedre suksessen din på disse områdene, er en av de viktigste tingene du bør lære en skikkelig selvhypnoseteknikk.

Velg riktig selvhypnoseteknikk for deg

For grunnleggende selvhypnose er det ulike teknikker du kan gjøre hjemme. For avansert selvhypnose anbefaler jeg å oppsøke en profesjonell hypnotisør som først kan hypnotisere deg, og deretter gi deg en trigger/signal for at du selv skal gå inn i tilstanden.

Dette kalles en re-induksjonstrigger, som er der vi viser deg hvordan du kommer inn i hypnose, og så gir vi deg nøklene til å gå tilbake dit igjen, mye dypere enn du kunne selv.

Advarsel: For de beste resultatene, se en profesjonell sertifisert hypnotisør for å ta deg inn i hypnose først, slik at du har triggeren som “installeres” på et dypt nivå. Ellers kan du oppleve at det bare gir deg en delvis effekt.

Den anbefalte metoden for selvhypnose

For de fleste anbefaler jeg Betty Erickson Self Hypnosis Technique. Denne teknikken kan brukes for å redusere stress, eller bare gjøre deg selv til en bedre person!

Leave a Reply