Hvordan forhåndsformere selvhypnose for å gå ned i vekt

I dag er fedme på de høyeste nivåene den noen gang har vært i USA. De fries land er den første nasjonen i historien som har problemer, ikke på grunn av for lite mat, men faktisk har for mye mat. Massetilgjengeligheten av mat på steder som gatekjøkken, mega-dagligvarebutikker, ferdigpakkede varer og andre restauranter gir utrolig mye fristelse. Når du tar i betraktning kjemikaliene som er tilsatt mat for å få dem til å smake utrolig og bli avhengighetsskapende, har forbrukeren virkelig en ulempe ved ikke å bli avhengig av matsystemet. De store mengdene bearbeidet sukker gjør ikke bare maten attraktiv og usunn, men øker og fremmer sult. Maten du spiser kan faktisk gjøre deg sulten enn du var før på grunn av kjemikaliene i bearbeidede matvarer. Med så mye arbeid for å holde deg tilbake og spise mer usunn mat, kan bare de med utrolig motivasjon og disiplin forbli på sunne nivåer. Mange amerikanere mangler denne motivasjonen og har et tap av hvordan de skal få denne motivasjonen. Det enkle svaret er å finne motivasjonen innenfra. Dette er mye lettere sagt enn gjort ved bruk av konvensjonelle metoder. Bare å fortelle deg selv i bevisst tilstand at du vil spise sunnere, gjør veldig lite når du kjører forbi en McDonald’s og finner deg sulten for syvende gang i dag.

Hypnose og spesielt for formålet med denne artikkelen, selvhypnose, er en fantastisk måte å frø denne motivasjonen og komme unna med en jernkledd disiplin og sunn livsstil. De fleste, om ikke alle, vil hypnoseeksperter være enige om at selv å gå til en hypnotisør fortsatt bare er selvhypnose. Hypnotisørens stemme er bare kjøretøyet som er designet for å bringe deg i tilstanden til hypnotisk avslapning. Det er fire nivåer av hjerneaktivitet, hver med forskjellige sykluser og så videre. Uten å gå for mye i detalj, skjer hypnotisme mellom den andre og tredje hjernetilstanden. Hvis du noen gang har kjørt bil et sted og deretter på slutten av turen har glemt detaljene på turen, er dette en type hypnotisk trans. Du lar ditt underbevisste og ubevisste sinn ta over og lar ditt bevisste sinn slappe av. Denne avslapningen av det bevisste sinnet er utrolig viktig for selvhypnose. I hjernen din er noe som kalles en kritisk faktor. Denne behandler all informasjon du anser som usann. Hvis du er en røyker, kan du tenke at hver gang du setter deg inn i en bil må du røyke, ellers blir du gal. Dette er faktisk ikke tilfelle for de fleste røykere, men likevel føler de det som om det er sant. Alle som forteller dem at det ikke er det, vil bli sett negativt på grunn av den kritiske faktoren som blokkerer utsagnet om at de ikke trenger å røyke som ugyldige.

Den første måten å senke den kritiske faktoren på er å nevne mange ja -uttalelser som hvor du er, hva du gjør, hva du liker, hva du heter. På dette tidspunktet vil hjernen din tenke ja, ja, ja, ja, og etter en stund kan du kaste en kanskje inn i ligningen, slik at du ikke trenger å spise McDonald’s hver dag. Før dette må du tillate deg selv å slappe av. Noen mennesker kan gjøre dette naturlig. Prøv å stirre på et sted på veggen en stund mens du sitter i en stol. Etter noen sekunder vil øynene dine bli trette. Når du merker at dette skjer, la øynene dine lukke seg og tenke på deg selv på det mest avslappende stedet du noen gang har vært. Fokuser først på deg selv på stedet, og forestill deg deretter følelsen av avslapning du har der. Tenk deg følelsen av avslapning som skynder over kroppen din, og muskler blir slappere. Når du fortsetter å gjøre dette, må du tenke i hodet på målene du vil oppnå, for eksempel å trene ofte og bare spise sunn mat. Forsterk dette ved å bruke positive ord for hver handling. For eksempel si i hodet ditt at hvis du spiser sunn mat, vil du føle deg fantastisk og ha så mye energi til å nå dine mål i livet. Den sunne maten vil smake så godt fordi kroppen din vet at den trenger sunn mat. La deretter øynene åpne seg etter at du har sagt alt dette. Etter en uke med å gjøre dette en eller to ganger om dagen, bør du legge merke til motivasjonen din til å være utrolig sterk i forhold til hvor den var bare en uke før.

Leave a Reply