Kan selvhypnose gjøre deg til en bedre kjæreste?

De fleste av oss har hørt at selvhypnose kan brukes på mål som å gå ned i vekt eller slutte å røyke. Men mange innser ikke at selvhypnose kan gjøre mye mer enn å hjelpe deg med å bryte dårlige vaner. Det kan faktisk hjelpe deg med å føle deg sexigere og til og med prestere bedre på soverommet!

Selvhypnose er et utmerket verktøy for å komme forbi den indre kritikeren, den delen av oss som noen ganger sperrer veien for endring og selvforbedring. Hypnose lar oss komme forbi den indre kritikeren og formidle kraftfulle ideer som omprogrammerer sinn og kropp for å oppføre seg på en ny måte. Når det gjelder å være en bedre elsker, gir selvhypnose et enkelt middel for å tappe vår medfødte sensualitet, vår evne til å slappe av under romantisk engasjement og å føle mer glede. Og når vi slapper av og slipper våre bekymringer og hemninger, frigjøres kroppen til å prestere naturlig og optimalt. Det er virkelig et spørsmål om å komme ut av vår egen måte.

Underbevisstheten reagerer godt på hypnotiske forslag som enten leder oss bort fra smerte eller mot glede. Fordi sensuelle og seksuelle følelser er så tydelig behagelige, er dette området et av de enkleste å påvirke med selvhypnose.

De mest effektive hypnotiske forslagene å bruke for å bli en bedre elsker er ofte de som er designet for å imponere på underbevisstheten at det er helt akseptabelt å se seg selv som et sensuelt, seksuelt vesen og å slappe av og nyte det.

Virkeligheten er at mennesker i det hele tatt er seksuelle skapninger. Så for å føle deg sexy og romantisk, kan du bruke forslag til selvhypnose som støtter denne oppfatningen. Et eksempel på et selvhypnoseforslag om å føle seg sexigere kan være: “Jeg omfavner kroppen min og personligheten fullt ut som seksuell. Jeg er et seksuelt, sensuelt vesen.”

Det er bemerkelsesverdig hvor mange kvinner som sier at de ikke innerst inne føler at de har rett til å føle glede, så de undertrykker deres naturlige seksuelle følelser og lengsler. Selvhypnose kan i disse tilfellene brukes til å gi kvinner “tillatelse” til å la sine følelser og ønsker flyte fritt.

Et eksempel på et forslag til selvhypnose for kvinner kan være: “Når jeg driver med romantisk aktivitet, slapper jeg av og lar tankene og kroppen få frem naturlige ønsker og behagelige opplevelser.”

Når det gjelder menn, ser det ut til at mange er så bekymret for prestasjonene at det resulterende stresset hemmer en full og varig fysisk opplevelse. Noen menn bruker den lille blå pillen når svaret kan være mye enklere og billigere.

Et eksempel på et selvhypnoseforslag for menn kan være: “Jeg slapper av og flyter lett og lar alle sansene mine bli fullt av lyst og nytelse.”

Selvfølgelig bør en selvhypnose -økt for å bli en bedre elsker alltid inkludere å forestille seg en realistisk situasjon der man er engasjert i et romantisk mellomspill. Disse hypnotiske mentale øvelsene går langt i å kommunisere til det indre sinnet den nøyaktige naturen til det tiltenkte resultatet.

Derfor, når du utfører selvhypnose for å bli en bedre elsker, er det en generell retningslinje:

  • Bestem hvordan du vil bli en bedre elsker
  • Lag noen enkle forslag for å slappe av og nyte livet som en bedre elsker
  • Lag levende forestillinger om hvordan det vil føles å være en bedre elsker
  • Utfør selvhypnose for målet ditt hver dag i syv til tjueen dager

Husk at i løpet av en selvhypnose -økt, bare behandle ett hovedemne om gangen. Så hvis du vil bli en bedre elsker, bare hold deg til det målet for øktene dine til du oppnår resultater.

Og i løpet av syv til tjueen dager vil du oppdage at du faktisk har blitt en bedre elsker og kan oppleve større glede enn du noen gang hadde trodd var mulig. Alt takket være selvhypnose. Kraften var din hele tiden.

Leave a Reply