Selvforbedring gjennom kraften i selvhypnose

Denne artikkelen er en introduksjon om hvordan kraften i ekte selvhypnose kan brukes til selvforbedring. Jeg sier ekte selvhypnose i motsetning til såkalt “selvhypnose” som egentlig er bruk av hypnoterapi-CDer eller MP3-er.

Selvhypnose kan være et fantastisk instrument for målsetting og selvforbedring. Flertallet av mennesker er overrasket over hvor enkelt det er å plukke opp selvhypnose. Og selvhypnose, suksessivt, gjør mange ting mye lettere.

Selvhypnose antas ofte å være noen som lytter til et båndopptak, mp3 eller andre masseproduserte medier, designet for å forårsake vilje til å ta inn hypnotiske forslag fokusert på et bestemt problem som å miste vekt, eller røykeslutt, etc.

Dessverre skaper noen som aldri har møtt individet som blir hypnotisert, ofte presenterer uvelkomne eller til og med støtende mentale bilder og forslag oftere enn ikke denne typen hypnose.

For eksempel, hvis du lett brenner deg, er det siste du kan tenke deg en lang spasertur langs en solfylt strand. I dette tilfellet innebærer “jeget” i selvhypnose bare at du lytter til det selv.

Hvordan integrerer du selvforbedring med hypnose?

For å gå i gang med selvforbedring, er det bestemte fasetter i deg selv som bør dekkes. Ved å bruke hypnose blir de skadelige fasettene som virker som en hindring for forbedring, utryddet.

En ekte selvhypnose-økt ville derfor nødvendigvis bli designet og produsert av den samme personen som til slutt vil bruke og dra nytte av den.

I motsetning til de masseproduserte “selvhypnose” lydopptakene, opprettes ekte selvhypnose for det nøyaktige målet den enkelte ønsker, inkludert de eksakte ordene og uttrykkene som formidler mest mening til det bestemte individet.

Derfor vil et individ som dekker sine egne behov skape en ekte selvhypnose-økt. Fordelene som oppnås kan utelukkende oppnås med et slikt individ, laget for å måle selvhypnoseøkten. I dette tilfellet betyr “jeget” i selvhypnose virkelig at du faktisk er hypnotisert av deg selv for dine egne spesifikke behov!

Følgende er en kort beskrivelse av den selvhypnotiske prosedyren. Selv om mange varianter av disse prosessene er blitt brukt, er dette den grunnleggende formelen du må gå igjennom for å hypnotisere deg selv for å oppnå selvforbedring.

1. Ordne målene dine fra det viktigste målet til det mindre betydelige målet. Når det er praktisk, burde målene dine være kvantifiserbare.

2. For hvert mål bør du lage passende forslag, noe som betyr at du må oversette målene dine til spesifikke retninger til underbevisstheten din for å følge dine mål.

3. Avslapning. De første minuttene av din selvhypnose-økt bør brukes på å bli så avslappet som mulig. Prøv å legge alle dine bekymringer og problemer til side for øyeblikket.

4. Start det hypnotiske induksjonsstadiet med å resitere høyt de hypnotiske forslagene du har bestemt deg for, eller tenke på disse forslagene eller til og med lytte til et tilpasset innspilt hypnotisk bånd eller CD designet for dine egne selvforbedringsmål.

5. Bruk de ovennevnte hypnotiske forslagene du har laget for å oppnå det bestemte målet du har tenkt å jobbe med, si dem høyt, og kjør dem om og om igjen i tankene dine.

Før du starter dine selvhypnotiske øvelser, bør du planlegge et bestemt tidspunkt for å gjøre dem. Øv på selvhypnoseøvelsene hver dag, i minst fem minutter om dagen. Gjenta hypnotiske forslag når det er mulig gjennom dagen.

Etter noen uker med daglig praksis bør du evaluere progresjonen din. Er du noe nærmere å nå målene dine enn du var før du begynte din selvhypnosepraksis? Hvis svaret ditt er negativt på dette spørsmålet, bør du revurdere hypnotiske forslag.

Dette er selvfølgelig den eneste måten du virkelig kan vurdere om selvhypnose virkelig hjelper deg med å nå dine mål for selvforbedring.

Jeg håper denne artikkelen har gitt deg tankegang for hvordan du kan bruke kraften til selvhypnose i livet ditt.

For mer informasjon om hypnose Klikk her.

Leave a Reply