Vanlige feil folk gjør mens de lærer selvhypnose og hvordan de kan unngås

Når du først stirrer ut med selvhypnose, som med alt, kommer det til å være noen hikke før du blir fullstendig dyktig i praksisen. Her er noen av de vanligste feilene nybegynnere gjør med selvhypnose, slik at du vet hva du skal unngå.

Tror egentlig ikke at de kan hypnotiseres – Spør deg selv: Tror du at du kan bli hypnotisert? Vil du faktisk bli hypnotisert? Vil du gjøre dette mot deg selv? Hvis disse ikke alle var ekte ja, vil du mislykkes med selvhypnose. Og du vil fortsette å mislykkes til du eliminerer disse mentale blokkeringene. Mange mennesker bærer rundt på slike ting, så du ville ikke vært alene… men så kan mange mennesker ikke selvhypnotisere. Og du har åpenbart en interesse i det, ellers ville du ikke lest denne artikkelen.

Ønsker en rask løsning og umiddelbare resultater – Hypnose er ikke en magisk kule. Når du gjør noe nytt, er det en gradvis prosess som hjernen din må gjennom for å tro at den virkelig vil fungere. Når man lærer en ferdighet som selvhypnose, er mangel på erfaring kombinert med utålmodighet lik alt unntatt garantert fiasko. Så ta deg god tid når du skal håndtere de mest potente og vanskelig tilgjengelige problemene dine.

En manglende evne til å slappe av – Å slappe av er faktisk hardt arbeid hvis du ikke er vant til det. Mange tror at avslapning bare er noe man glir inn i, men mange mennesker kan ikke engang sitte stille lenge nok til å se et TV-program i en halvtime eller så. Hver reklamepause er de oppe og spiser en matbit, går på do, går i en tilfeldig retning. For å opprettholde en hypnotisk tilstand, må man være avslappet, noe som betyr et stille sinn og en rolig kropp. Meditasjon kan være den vanskeligste øvelsen de fleste noen gang gjør, men det er avgjørende for å lære selvhypnose riktig.

Å være utilstrekkelig forberedt – De som ikke tar seg tid til å lære seg skikkelig selvhypnose, og dermed anser det som uverdig å forberede seg, innstiller seg på å mislykkes. Det er også viktig å forberede forslagene dine før du i det hele tatt begynner å indusere selvhypnose. Uansett hva du gjør, ikke prøv å bare finne på dem mens du går. Ellers vil de ikke fungere veldig bra.

Bruke ineffektive hypnotiske forslag – Når vi snakker om forslag, er det et ordtak i hackerkulturen som sier: “Søppel inn, søppel ut.” Uansett hvor effektivt du praktiserer en dårlig idé, er det fortsatt en dårlig idé. Gi deg selv spesifikke kommandoer, og formuler dine hypnotiske forslag nøye, slik at du danner dem riktig, og du vil få resultater. Husk at underbevisstheten din trenger de riktige signalene hvis den skal endre atferden din.

Leave a Reply